Investeren in toegankelijkheid is investeren in de toekomst
Startpagina » Nieuws » Door groot succes extra Vorming voor gemeenschapswachten: ?Oog voor toegankelijkheid op jouw pad?

Voer a.u.b. een woord in om te zoeken.

Door groot succes extra Vorming voor gemeenschapswachten: ?Oog voor toegankelijkheid op jouw pad?

Gemeenschapswachten spelen een belangrijke rol bij het verhogen van het veiligheidsgevoel en de leefbaarheid van uw gemeente.

Wist u dat zij ook dagelijks getuige zijn van de (on)toegankelijke situaties in een gemeente ?

Door de gemeenschapswachten te leren waarop te letten kunnen zij immers mogelijke problemen signaleren en tips geven aan zowel burgers, handelaars, ...

Zo kan iedereen meewerken aan een toegankelijke gemeente voor iedereen.

Stad Genk gaf het startschot om al hun gemeenschapswachten op te laten leiden door het Toegankelijkheidsbureau.

De opleiding was een groot succes.

Omdat niet elke gemeente over voldoende gemeenschapswachten beschikt om een aparte opleiding aan te bieden organiseerde het Toegankelijkheidsbureau een vorming op dinsdag 29 november 2011 te Hasselt (Kermt).

Dit werd een enorm succes waardoor geïnteresseerden op een wachtlijst terecht kwamen. Om alle verder geïnteresseerden de kans te bieden om deze vorming te volgen beiden wij een nieuwe datum aan : 26 maart 2012

De opleiding is speciaal ontwikkeld voor gemeenschapswachten, is praktisch, interactief en duurt een halve dag.

Na de vorming ontvangen de deelnemers een praktische waaier in zakformaat met de belangrijkste aandachtspunten voor hun dagelijkse werkzaamheden .

Wij zijn ervan overtuigd dat dankzij deze vorming een verschil kan gemaakt worden in de praktijk. Schrijf daarom vandaag uw gemeenschapswachten nog in.

Voor meer informatie over deze vorming verwijzen wij graag naar het programma, de praktische informatie en het inschrijvingsformulier in bijlage.

Nieuwsoverzicht