Investeren in toegankelijkheid is investeren in de toekomst
Startpagina » Nieuws » Vorming voor gemeenschapswachten 2013: " Oog voor toegankelijkheid op jouw pad "

Voer a.u.b. een woord in om te zoeken.

Vorming voor gemeenschapswachten 2013: " Oog voor toegankelijkheid op jouw pad "

Gemeenschapswachten spelen een belangrijke rol bij het verhogen van het veiligheidsgevoel en de leefbaarheid van een gemeente. Wist u dat zij ook dagelijks getuige zijn van de (on)toegankelijke situaties in een gemeente? Door de gemeenschapswachten te leren waarop te letten kunnen zij immers mogelijke problemen signaleren en tips geven aan zowel burgers, handelaars als verantwoordelijken. Zo kan iedereen meewerken aan een toegankelijke gemeente voor iedereen.

Reeds enkele jaren organiseert het Toegankelijkheidsbureau de opleiding "Oog voor toegankelijkheid op jouw pad" speciaal voor gemeenschapswachten.
De reacties van de gemeenten en gemeenschapswachten zelf zijn enorm positief.  “Deze opleiding zouden alle gemeenschapswachten moeten krijgen “ klonk het vaak.

Hebben uw eigen gemeenschapswachten deze kans al gekregen?

Op maandag 30 september 2013 van 13.00 tot 17.00 uur organiseren wij opnieuw deze vorming.
De opleiding is speciaal ontwikkeld voor gemeenschapswachten, is praktisch,  interactief en  duurt een halve dag.

Na de vorming ontvangen de deelnemers een praktische waaier in zakformaat met de belangrijkste aandachtspunten voor hun dagelijkse werkzaamheden .

Wij zijn er van overtuigd dat dankzij deze vorming een verschil kan gemaakt worden in de praktijk. U wilt uw gemeenschapswacht toch ook de kans geven om deze vorming te volgen? Schrijf daarom vandaag uw gemeenschapswachten nog in.

Indien u de vorming in eigen gemeente wenst te geven dan kan dit ook. U kan ons graag hierover contacteren.

Voor meer informatie over deze vorming verwijzen wij graag naar het programma, de praktische informatie en het inschrijvingsformulier in bijlage.

Nieuwsoverzicht