Investeren in toegankelijkheid is investeren in de toekomst
Startpagina » Nieuws » Werkbezoek Limburgse gouverneur Reynders

Voer a.u.b. een woord in om te zoeken.

Werkbezoek Limburgse gouverneur Reynders

Op 28 juni 2011 mochten het Toegankelijkheidsbureau en Enter een belangrijke gast verwelkomen. De Limburgse gouverneur Herman Reynders bracht ons een werkbezoek om de temperatuur te nemen van wat er leeft en beweegt rond toegankelijkheid in zijn provincie. Een rondleiding in onze kantoren die in 2009 gerenoveerd werden volgens de principes van Universal Design is daarvoor altijd een goed uitgangspunt.

 Voorzitter Nico Schepers Toegankelijkheidsbureau en Gouverneur Reynders, Fenneken Spaan coördinator Toegankelijkheidsbureau, Goele Kerckhofs coördinator Enter

Gouverneur Herman Reynders en voorzitter Nico Schepers(Toegankelijkheidsbureau) Fenneken Spaan (coördinator Toegankelijkheidsbureau)
Goele Kerckhofs (Coördinator Enter)

Het Toegankelijkheidsbureau deed op haar beurt haar werking en adviseringsmethoden uit de doeken. De knowhow van deze organisatie beperkt zich overigens niet alleen meer tot de provincie Limburg zelf maar tot een actieradius die nu ook Vlaams-Brabant en Brussel omvat.

Na de uitgebreide kennismaking met de werking van TGB en Enter, werd er overlegd hoe toegankelijkheid een rol kan spelen in de toekomst van Limburg en hoe beide organisaties met hun unieke expertise kunnen bijdragen aan de kenniseconomie van Limburg.

Mieke Broeders Directrice Toegankelijkheidsbureau en Enter, Gouverneur Reynders, Ivo Konings, Nico Schepers (voorzitter Toegankelijkheidsbureau), Rik Mondelaers (voorzitter Enter)

Mieke Broeders (directrice Toegankelijkheidsbureau en Enter), Gouverneur Reynders, Ivo Konings, Nico Schepers (voorzitter Toegankelijkheidsbureau),
Rik Mondelaers (voorzitter Enter)

Nieuwsoverzicht